Energetisch Consult

Tijdens een energetisch consult worden verschillende technieken gecombineerd, zoals trance healing, paramedisch healing, intuïtieve coaching, mediamieke regressie, reiki en energetische transmissies. Hieronder zal ik kort uitleggen wat elke techniek inhoudt.

Trance Healing: een reis naar de kern

Trance healing is een krachtige en diepgaande vorm van heling waarbij ik mezelf in een staat van verhoogd bewustzijn, genaamd trance, begeef. Tijdens deze staat werk ik nauw samen met mijn gidsen of spirituele begeleiders. Via deze diepe verbinding kan ik energieën waarnemen en blokkades identificeren die zich in het energetische lichaam van de cliënt bevinden.

 

Door middel van intuïtieve waarneming, coaching, mediamieke regressie en geleide helende energie worden deze blokkades zichtbaar gemaakt en getransformeerd. Door deze (emotionele) blokkades te erkennen en los te laten, creëren we ruimte voor genezing en persoonlijke groei, waardoor je meer ruimte en stroming in je leven kunt ervaren op fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel niveau.


Trance healing wordt vaak ervaren als een diepgaande transformatie-ervaring, waarbij cliënten vaak een gevoel van diepe ontspanning, heling en verlichting ervaren.

Paramedisch Healing: ontdek de boodschap achter pijn

Met paramedisch healing gaan we dieper in op de boodschappen die je lichaam je stuurt via pijn en ongemak. Vaak dient pijn als een krachtige boodschapper, die ons vertelt dat er innerlijke disbalans is die aandacht behoeft. Ik streef ernaar om niet alleen de symptomen te behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken aan te pakken, vaak geworteld in emotionele en spirituele onwichtigheden. 

 

Pijn en ongemak dragen vaak een diepere betekenis met zich mee, een boodschap van je lichaam die gehoord en begrepen wil worden. Daarom is onze aanpak gericht op het ontcijferen van deze boodschap en het verkennen van de emotionele wortels van je pijn. 


Door je te helpen de diepere betekenis achter je pijn te begrijpen, kun je loslaten wat niet langer dient en een pad van genezing en transformatie bewandelen. Laat de pijn je leiden naar de boodschap van heling die je lichaam je wil vertellen.

Intuïtieve coaching en mediamieke regressie

Ben je op zoek naar meer diepgaande zelfontdekking? Bij ons vind je een unieke combinatie van intuïtieve coaching en mediamieke regressie, waarbij we ons richten op het verkennen van emoties en het onthullen van verborgen lagen van het onderbewustzijn. Tijdens een sessie nemen we je mee op een reis naar je innerlijke wereld van gevoelens en intuïties. Hierbij identificeren we blokkades en doorbreken we patronen die je groei belemmeren.

 

Onze mediamieke regressiemethode biedt een bijzondere gelegenheid om terug te keren naar momenten uit het verleden waar onverwerkte emoties en trauma's zijn ontstaan. Met de kracht van mediamieke begeleiding gaan we samen op een reis door de tijd, waarbij we de diepere betekenis achter je huidige emoties en gedragspatronen onthullen. Door het verleden te begrijpen en te helen, openen we de deur naar een toekomst van bevrijding en empowerment.

Reiki

Bij Kara Healing streven we ernaar om een oase van heling en welzijn te bieden, waar je de diepgaande kracht van Reiki kunt ervaren. Onze praktijk omarmt verschillende vormen van Reiki, waaronder de traditionele Usui Reiki, de krachtige Kundalini Reiki, en de verfijnde Tera Mai Reiki: 

 

Usui Reiki: Verbind met de Oorspronkelijke Helende Energie

Usui Reiki, de oorspronkelijke vorm van Reiki, richt zich op het herstellen van balans en harmonie in lichaam, geest en ziel. Door middel van zachte aanraking en het kanaliseren van universele levensenergie, bevordert Usui Reiki diepe ontspanning, stressverlichting en innerlijke genezing.

 

Kundalini Reiki: Ontwaak je Spirituele Energie

Kundalini Reiki is een krachtige vorm van Reiki die gericht is op het ontwaken van je innerlijke spirituele energie. Door de Kundalini energiekanalen te openen, helpt deze vorm van Reiki bij het bevorderen van spirituele groei, intuïtieve ontwikkeling en het verhogen van je levensenergie.

 

Tera Mai Reiki: Verfijnde Heling en Transformatie

Tera Mai Reiki is een bijzonder verfijnde vorm van Reiki die diepgaande heling en transformatie biedt. Met zijn unieke technieken en symbolen richt Tera Mai Reiki zich op het opheffen van blokkades, het helen van emotionele wonden en het bevorderen van persoonlijke groei op alle niveaus.

Huis/ruimtezuivering

Bij Kara Healing begrijpen we de diepgaande invloed die onze leefomgeving heeft op ons welzijn en onze energie. Daarom bied ik een unieke huiszuiveringsservice aan, waarbij ik woningen en ruimtes zuiver van negatieve energieën, entiteiten en overledenen die nog vastzitten aan het aardse bestaan, begeleid naar het licht.

 

Soms kunnen energieverstoringen in een ruimte verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat een ziel nog niet de overstap naar het licht heeft gemaakt, of dat vastzittende emoties van mensen nog steeds in de ruimte rondhangen. Denk hierbij aan emoties zoals woede, stress, verdriet en irritatie, die een zware last op de energie van de ruimte kunnen leggen. 


Onze unieke intuïtieve gave en zuiveringstechnieken met kruiden, energiehealing en kristallen stelt ons in staat om deze energieën te identificeren en te zuiveren, zodat de ruimte weer kan stromen met positieve energie en harmonie.

Groepsconsult/ energetische transmissiereis

Bij Kara Healing organiseren wij regelmatig groepssessies en privésessies, ook voor besloten groepen. Deze transmissiereizen hebben elke keer een ander thema. Tijdens deze sessies kun je op een prachtige manier  loslaten en je overgeven, terwijl je zelfhelend vermogen geactiveerd wordt. Wanneer de energie begint te stromen, zul je merken dat blokkades verdwijnen en dat het genezen van oude wonden, trauma's en emoties plaatsvindt. Oude patronen die niet langer dienend zijn, zul je kunnen loslaten, waardoor je bewustzijn groeit en je meer duidelijkheid in het leven krijgt.

 

Onze sessie begint met het trekken van een inzichts- of orakelkaart, gevolgd door een channelende boodschap van Reyyan, onder het genot van een heerlijke thee. Daarna starten we met een geleide meditatie, afhankelijk van het thema, waarbij duidelijker wordt wat we precies kunnen loslaten.

 

Eenmaal op de mat gelegen, hoef je niets te doen terwijl de transmissie begint. Reyyan zal chakra's of meridianen aanraken om de helende energieën hun werk te laten doen. De combinatie van meditatie en energietransmissie creëert een reis naar rust en heling, waarbij elke sessie op een persoonlijke manier wordt beleefd. Jouw ervaring staat centraal en wordt gezien als precies wat je op dat moment nodig hebt, waardoor de sessie een op maat gemaakte reis is.

 

Laat los wat niet bijdraagt aan je welzijn en ontdek de vrijheid van thuiskomen bij jezelf, van zijn wie je altijd al bent geweest!

 

Goed om te weten:

  • Vermijd zware maaltijden voor de sessie.
  • Draag comfortabele, warme kleding.
  • Overweeg een schriftje mee te nemen om je ervaringen op te schrijven.
  • Yogamatten en dekens zijn aanwezig, maar je mag ze ook zelf meenemen.
  • Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar.
  • Indien je medicatie gebruikt zoals antidepressiva of bij psychoses, is deze sessie mogelijk niet geschikt voor jou.  

 

Neem gerust een kijkje op ons Instagram account voor een impressie van eerdere sessies. De groepen zijn intiem, met een maximum van 6 tot 7 personen, maar er is ook ruimte voor privésessies met een vriend/in of besloten groepen. Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden.